Popravka bijele tehnike rashladnih i klima uređaja

Servis Preradović je osnovan 1997 godine, sa sjedištem u Banja Luci, Republici Srpskoj, BIH.

Firma pored direktora, gosp. Preradović Duška zapošljava još osam radnika kvalifikovanih za obavljanje poslova u svojim oblastima rada, popravaka i održavanja uređaja sa certifikatima.

Prva i osnovna namjena firme je popravka i održavanje mali kućni aparata, miksera, pegli, usisivača, elektro i plinskih grijalica, kafe aparata, bijele tehnike, bojlera, veš mašina, štednjaka, frižidera, rashladnih vetrina i šankova, kao i klima uređaja za domaćinstvo, trgovine i ugostiteljstvo.

Na samom početku rada servisa sklopljeni su ugovori o ovlaštenju i zastupanju, održavanju i popravci novih uređaja u garantnom roku. Za renomirane i svjetski poznate brendove kao što su: Bosch, Electrolux, Zanussi, Candy, LG, Končar, Quadro, Samsung, Rowenta, Leov, Bira itd..dobili smo ovlaštenje da ih zastupamo na teritoriji grada Banja Luke, Prijedora, Novog grada, Kostajnice, Kozarske Dubice, Gradiške, Srpca, Laktaša, Kotor Varoša, Kneževa, Čelinca i Prnjavora.

Danas firma radi kao zastupnik i ovlašteni servis sa diplomama i certifikatima uvezanim preko interneta za oko 30 brendova. Sva dijagnostika i otkrivanje kvarova se radi ulazom na ovlašteni server zastupajućeg brenda.

Na ovom web sajtu se možete više informisati o:

Srdačno ste dobrodošli u naš servis!